Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Vi giver de ledige en hjælpende hånd

Jonas Dahl, der er valgt til Folketinget i Østjylland, og er finansordfører for SF, tilkendegiver her sit engagement for de langtidsledige dagpengemodtagere som står til at ryge ud af ordningen og gå fra hus og hjem, hvis ikke regeringen og arbejdsgivernes organisationer formår at leve op til deres ansvar inden.


Jonas Dahl.
"Det er vigtigt, at vi tager hånd om de mennesker, der har været ledige alt for længe. Derfor glæder det mig, at regeringen har indgået en aftale med landets arbejdsgivere om 12.500 akutjob. Med aftalen sikrer vi, at tusindvis af ledige på dagpenge får mulighed for at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Vi sikrer, at de mange langtidsledige får bedre mulighed for et job på helt almindelige vilkår.

Vi kender alle én, der har gået ledig alt for længe. Det kan være en veninde, der mistede sit job som folkeskolelærer. Eller det kan være en ung akademiker, der efter 20 år på skolebænken bare gerne vil prøve sine kræfter af. De skal have en chance for at bruge deres kompetencer. De skal have en chance for at vise deres værd.

Det er vigtigt for mig, at vi hjælper de langtidsledige, der risikerer at miste deres indtægt efter nytår. Vi skal sikre, at de får bedre mulighed for at komme tilbage på arbejdsmarkedet, så de ikke bliver nødt til at gå fra hus og hjem. Derfor er jeg stolt over regeringens nye aftale."

Kilde: Jonas Dahl, finansordfører for SF, i Adresseavisen Syddjurs, mandag d. 29/10.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam