Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

RGI Fodboldskole i Ørum – igen i år

Igen i år har Stenvad Boldklub valgt at være vært ved en af de årlige fodboldskoler, styret og arrangeret af RGI-fodboldskoler.


Og igen i år afvikles den i uge 26 - fra mandag den 21. til fredag den 25 juni - hver dag fra kl. 9.00 til kl. 15.00.
Det hele foregår i og ved Ørum Aktiv Center, og alle piger og drenge i alderen 7-14 år kan deltage.

Stenvad Boldklub (SB) har også igen i år fundet en række gode instruktører, både de rutinerede og fodboldspillere fra ungdomsafdelingen, som vil lære børnene en masse fodbold.
RGI har i år lavet et tema-/inspiratonshæfte til fodboldskolerne, med kvalificerede øvelser afhængig af børnenes alder.

Derudover regner SB med at krydre ugen med gæsteinstruktører fra henholdsvis AGF og Skovbakken - det vil sige enten toptrænere eller supergode spillere.

Der er naturligvis også igen i år en hoppepude tilstede hele ugen, ligesom der også igen i år vil blive budt på en masse andre aktiviteter og overraskelser - udover fodbold.
Børnene skal selv have madpakker med, og hver dag når madpakkerne er spist, er der mulighed for at købe slik i en til lejligheden opsat slikbod.

– Prisen for at deltage på fodboldskolen er kr. 375,-, og for de penge får spillerne en uges sjove og lærerige fodboldoplevelser samt en fodbold, en T-shirt, en taske, en drikkedunk, et fodboldskolediplom med billede samt frugt og saft hver dag, siger folboldskole-leder Per Mogensen.

Tilmelding kan ske ON-Line på www.rgi.dk, eller ved henvendelse til Per Mogensen. Man kan også få udleveret en tilmeldingsblanket hos en af ungdomstrænerne i Stenvad Boldklub.

»Svanen« bredte sine vinger ud og fløj
Sådan lød avis-overskriften for 5 år siden, da Ørum Aktiv Center blev indviet med pomp og pragt. Og »Svanen« flyver og lever stadig i bedste velgående.

Kilde: //

grenaa bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam